Новий проект ВУЛИК NStP 2019

21.07.2019

З початку 2019 р., наше підприємство розпочало реалізацію нового проекту, який отримав найменування ВУЛИК, і передбачає розробку і виготовлення серії високотехнологічних, сучасних пристроїв, універсального призначення.

 

Робоча назва "ВУЛИК" обумовлена специфічним оригінальним рішенням формування структури вимірювальних пристроїв. Вашій увазі надається "сигнальна серія" приладів з унікальними можливостями, які знайдуть застосування при вимірах "захисного" потенціалу / струму, "поперечного градієнту", фіксації наявності "блукаючих струмів" та інших важливих електрометричних параметрів на об'єктах АТ "Укртрансгаз".

"Базою" вимірювальної системи є будь-який девайс, в якому встановлена операційна система Android V6.0 і вище - планшет, смартфон і т.п., що є керуючим блоком "Вулик" для розробленого ряду вимірювальних вольтметров- "сот".

Перелік вимірювачів складається з USB-вольтметрів і Bluetooth-вольтметрів різних конфігурацій, з технічними можливостями, які враховують вимоги ДСТУ та актуальних нормативних документів, і дозволяють виконувати вимірювання необхідних параметрів з високою точністю і необхідний час, з урахуванням доцільності запланованих робіт.

Вулик забезпечує індикацію результатів вимірювань одного чи декількох пристроїв, прив'язку до реального часу, gps-координат, зареєстрованого оператора, та багато іншого.

За аналогією з традиційною, "класичною" для фірми "КРОМ" номенклатурою вимірювальних приладів, лінійка вольтметрів-сот отримала попереднє найменування "ПРИМА" - вимірювач різниці потенціалів, мікропроцесорний, автономний, з відповідними присвоєними характерними індексами.

Для управління процесом вимірювань розроблена і надається користувачеві спеціальна програма NStP, яка встановлюється разом з ліцензійним ключем. Програма має інтуїтивно зрозумілий інтерфейс і працює на різних девайсах, з попередньо встановленою операційною системою Android V6.0 і вище.

Розроблені прилади проходять польові випробування, які дозволять врахувати побажання потенційних замовників при виробництві сучасної, яка не має аналогів на нашому ринку продукції, розробленої і виготовленої, безпосередньо, в Україні.