КРОМ. ДОЦІЛЬНІСТЬ, обумовлена часом

21.09.2019

ДОЦІЛЬНІСТЬ, обумовлена ​​досвідом і часом
КРОМ КЛАСИКА.

Прилади, призначені для технічної діагностики об'єктів нафтогазової галузі, що розроблені і виробляються нашою фірмою, отримали визнання у фахівців, які займаються обстеженням підземних сталевих ізольованих газопроводів та обслуговуванням засобів електрохімічного захисту.

Основні переваги - виняткова надійність і високі метрологічні характеристики, підтверджені тривалим часом експлуатації в польових умовах.

Практично вся номенклатура приладової техніки виготовляється в металевому корпусі і з використанням сучасної елементної бази, що дозволяє підтримувати високі експлуатаційні можливості в найскладніших польових умовах.

Починаючи з 2000 р. (ПП ПРИМА) і надалі, в наступних розробках, прилади мають можливість перенесення інформації на персональний комп'ютер користувача, підтримуючи протокол ініціалізації, управління і контролю працездатності через спеціально розроблені програми.

Нові, «актуальні» модифікації приладів серії СПРУТ, ПРИМА, ВТ та ін., конкурентоспроможні і активно експлуатуються на кількох десятках підприємств галузі.

Запрошуємо фахівців до співпраці і пропонуємо Вашій увазі власні розробки сучасної приладової техніки, Українського виробника.

Гарантована якість та отривале технічне обслуговування, безкоштовне навчання або консультації, щодо особливостей експлуатації - все це дозволить Вам впевнено планувати необхідні роботи з використанням приладів ТОВ ВКФ "КРОМ".